GRYR Naturell Havredrikk

Første havredrikk laget av norsk havre

For aller første gang kan du velge en havredrikk laget av norsk havre i butikken. Smaken er lett og forfriskende, samtidig rik og fyldig. Havredrikk er ikke bare en herlig tørsteslukker, den passer også helt ypperlig til kaffe, bakst og matlaging.

Hils på havren

Havren er virkelig noe for seg selv. Den trives i kjøligere omgivelser, og tåler mer fuktighet enn de fleste andre kornsorter. Den er altså perfekt rustet for det norske eller nordiske klimaet. Denne stayerevnen har gjort den til en viktig del av nordisk landbruk gjennom flere tusen år, hvor lange vintre og kaldt klima har gjort matproduksjon krevende.

Lanseringen av GRYR havredrikker med norsk havre er et resultat av et godt samarbeid med Norgesmøllene. I første omgang er det rundt 75 kornbønder på Østlandet som leverer kvalitetshavren som brukes i GRYR

Hva smaker havredrikk?

Havredrikk har en forfriskende lett, men også en fyldig konsistens som gir en god smaksopplevelse. Vi har to varianter av GRYR Havredrikk, til hvert sitt bruk:

Gryr_28936_v2
  • GRYR Naturell Havredrikk er laget av norsk havre og har en frisk og mild smak av havre og inneholder kun 1,5% fett. Havredrikken har tilnærmet like bruksområder som lettmelk og er tilsatt jod, kalsium, vitamin D, vitamin B12 og B2. 

Perfekt til for eksempel frokostblandingen, til bakverket eller nytes som den er.

  • GRYR Fyldig Havredrikk er en rund og smakfull plantedrikk og inneholder 3% fett som gjør at den er perfekt til å steame til kaffen. Den er tilsatt de samme vitaminene og mineralene som GRYR Naturell Havredrikk

I tillegg til å være perfekt til å steame til kaffen har havredrikken tilnærmet like bruksområder som helmelk.

Hvordan bruker man GRYR Havredrikk?

Havredrikk brukes på tilnærmet samme måte som vanlig melk. Det betyr at den kan drikkes rett fra kartongen (Eller glass om du er mer av den dannede typen). Ellers er GRYR Havredrikk et allsidig verktøy på kjøkkenbenken. Du kan bruke den i frokostblanding, til baking og i matlaging. Den fyldige varianten er baristaens bestevenn, og kan enkelt steames opp.

Eneste havredrikk i Norge med tilsatt jod

Havredrikken smaker ikke bare forfriskende godt, men er også tilsatt jod, kalsium, vitamin D, B2 og B12. 

Slik bruker du Gryr Havredrikk