 
        Ostekake med pasjonsfrukt
- Enkel
- 15 min
Instagrammer Tresleiva har laget en ostekake med pasjonsfrukt og saftig nektarin. Servert i glass blir det en perfekt og frisk dessert
  Ingredienser
- 4 porsjoner
| 8 stk | pasjonsfrukt | 
| 1 dl | granola | 
| 1 stk | sitron | 
| 1 stk | nektarin | 
Ostekrem
| 175 g | vegansk kremost | 
| 1 dl | GRYR® Matfløyel | 
| 1 ss | sitronskall | 
| 3 ss | sukker | 
| 2 ts | pasjonsfruktpulp | 
Pisket krem
| 2 dl | GRYR® Matfløyel | 
| 1 ss | sukker | 
| 1 ts | pasjonsfruktpulp | 
| 1 ts | sitronskall | 
Slik gjør du
- 
          - 
                  Del pasjonsfruktene i to, og skrap ut innmaten. Kutt opp nektarin i små biter.
- 
                  Pisk sammen kremost, Gryr Til Matlaging, sitronskall, sukker og pasjonsfruktpulp til en luftig ostekrem
- 
                  Legg ca 1-2 ss granola i bunn av porsjonsglass og legg deretter lagvis ostekrem, 1ss pasjonsfrukt, 1ss nektarin i biter, ostekrem, litt mer granola.
- 
                  Topp med pisket krem og pasjonsfruktpulp. Serveres med en gang, eller kan puttes i kjøleskap frem til servering.
 
- 
                  
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Enkle og sunnere milkshakes fra Emilie Nereng
                5 min | 
                Enkel
            
            
        Havregrøt med nøtter og bær av fattig student
                15 min | 
                Enkel
            
            
         
           
    