Grove middagsvafler av fattig student
- Enkel
Kan man spise vafler til middag? JA! Her kommer en vegetaroppskrift på middagsvafler som dere alle kommer til å elske
Ingredienser
- 5 porsjoner
| 1 stk | egg |
| 1 ts | salt |
| 3 dl | GRYR® Fyldig Havredrikk |
| 3 dl | grovbakstmel |
| 1 ts | salt |
| 0.5 ts | pepper |
| 1 ss | olivenolje |
Topping
| Hummus | |
| Ruccola | |
| Grønnsaker (tomat, avokado og rødløk) | |
Slik gjør du
-
-
Bland sammen alle ingrediensene og la røren stå å tykne litt.
-
I et oppvarmet vaffeljern, tilsetter du røra, og steker vaflene til de har blitt brune.
-
Topp vaflene med det du har liggende! Jeg toppet mine med hummus, ruccola, tomat, rødløk, avokado og fetaost, men det meste er digg på disse vaflene. Vær kreativ med det du har.
-
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Ostekake med pasjonsfrukt
15 min |
Enkel
Fløyelsmyk havregrøt med bær
15 min |
Enkel