Bananpannekaker uten melk
- Enkel
- 10 min
Nystekte bananpannekaker smaker utrolig godt. De er næringsrike og passer perfekt til frokost, lunsj eller som et mellommåltid før eller etter trening.
Ingredienser
- 4 porsjoner
2 stk | moden banan |
7 dl | GRYR® Havredrikk Naturell |
3 stk | egg |
200 g | hvetemel |
100 g | havremel |
50 g | byggryn |
1 ts | bakepulver |
1 ts | kanel |
Topping
Friske bringebær | |
Banan i skiver | |
Honning eller lønnesirup |
Slik gjør du
-
-
Mos banan med gaffel og visp sammen med Gryr® Havredrikk Naturell og egg. Tilsett hvetemel, havremel, havregryn og bakepulver og rør til klumpfri røre. Dekk til og la svelle i 20 minutter.
-
Stek små pannekaker i en teflonpanne, ev. med litt plantemargarin, og server varme med bringebær, bananskiver og honning
-
Tips
Bananpannekaker er en perfekt måte å bruke opp modne bananer på. Jo mer modne bananene er, jo søtere blir smaken.
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Pannekaker uten melk
10 min |
Enkel
Amerikanske pannekaker uten melk
10 min |
Enkel