Omelett med grønnsaker
- Enkel
- 35 min
En omelett kan være godt til både frokost, lunsj og middag
Ingredienser
- 4 porsjoner
1 stk | løk |
150 g | sopp |
1 stk | brokkoli |
1 stk | paprika |
2 stk | kokte poteter |
2 ss | rapsolje |
5 stk | egg |
2 dl | GRYR® Matfløyel |
0.5 ts | salt |
0.5 ts | pepper |
2 ss | timian, hakket |
Slik gjør du
-
-
Sett ovnen på 200 °C. Grovhakk løk, del sopp i skiver og brokkoli, paprika og kokte poteter i biter. Fres alt i olje i en varm panne som kan stå i ovnen, ca. 8 minutter.
-
Pisk egg, Gryr®Til Matlaging, salt og pepper luftig. Hell blandingen over i pannen og rør forsiktig i noen minutter. Pass på at det ikke setter seg fast i bunnen.
-
Dryss over gressløk og stek omeletten videre i ovnen i ca. 20 minutter eller til eggestanden har satt seg. Server med godt brød til.
-
Tips
Når du lager omelett kan du bruke det du har liggende av grønnsaker. Det er ingen regler, bare fantasien som setter en stopper for hva du kan ha i omeletten.
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Vegetarpai
40 min |
Enkel
Toast med kremet eggerøre
15 min |
Enkel