Mangosorbet
- Enkel
- 30 min
Å lage hjemmelaget sorbet er enkelt! Frossen mango gir isen en deilig tropisk smak.
Ingredienser
- 4 porsjoner
600 g | frossen mango |
3 dl | GRYR® Matfløyel |
2 ss | melis |
1 ss | limesaft |
Til servering
4 ss | kokosflak |
1 ts | limeskall, revet Frisk mango i biter |
Mynteblader |
Slik gjør du
-
-
Ha frossen mango, Gryr® Til Matlaging, melis og limesaft i en kjøkkenmaskin med knivblad (ev. bruk en blender) og kjør i 1-2 minutter til kremet is.
-
Server mangoisen med en gang. Dryss over revet limeskall, frisk mango i biter og mynte.
-
Tips
Bytt ut mango med ananas, bringebær, jordbær eller bringebær for flere smaker.
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Klementin-iskrem
10 min |
Enkel
Bringebær-iskrem med mørk sjokolade
15 min |
Enkel