Bringebær-iskrem med mørk sjokolade
- Enkel
- 15 min
En frisk og melkefri bringebæris smaker godt hele året. Topp den med mørk sjokolade og server både til fest og hverdag.
Ingredienser
- 4 porsjoner
200 g | frosne bringebær |
1 stk | egg |
4 ss | sukker |
2 dl | GRYR® Matfløyel |
Slik gjør du
-
-
Skill egg. Tin bringebærene noe og ha i en bolle sammen med sukker og eggehvite. Pisk blandingen i en kjøkkenmaskin eller med håndmikser til massen har blitt stor og luftig, som krem.
-
Tilsett eggeplomme og Gryr® Til Matlaging og pisk lett sammen. Ha over i en form og sett i fryseren natten over.
-
Ta isen ut og lag kuler. Grovhakk mørk sjokolade og dryss over isen ved servering.
-
Tips
Du kan blande sjokoladebiter inn i isen før den fryses. Isen kan toppes med friske bær, bærsaus, hakkede nøtter eller pisket Gryr® Til Matlaging om ønskelig.
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Pinneis med sjokolade og brente mandler
20 min |
Enkel
Klementin-iskrem
10 min |
Enkel