Serverte flere tusen kopper kaffe på Oslo Vegetarfestival

Oslo Vegetarfestival er den største festivalen av sitt slag i Norge, og har vokst i takt med etterspørselen etter vegetarisk mat. Programmet er fullstappet av alt fra kokkekurs, foredrag, paneldebatter til bugnende matboder fra små og store aktører.

- Sunniva og TINE gjør en tydelig satsning i det plantebaserte markedet med Gryr, derfor er det helt naturlig at vi også er tilstede på Oslo Vegetarfestival, sier Renate Wiig som er merkeutvikler for Gryr.

Skal det være en Cappuccino med Gryr Havredrikk?

-Vi ønsker også å gi noe tilbake til alle deltakerne. Derfor allierte vi oss med en kjempeflink barista som serverte cappuccino med steamet Gryr Havredrikk Fyldig Naturell til de heldige oppmøtte, sier Wiig.

Overopphetet kaffemaskin

I løpet av helgen ble det servert omtrent 2000 kopper med cappuccino med steamet Gryr Havredrikk. Med et besøkstall på rundt 6600 festivaldeltakere betyr det at en stor andel av de oppmøtte fikk prøve Gryr i kaffen.

Barista med kø
Ivrige oppmøtte ville prøve cappuccino med Gryr Havredrikk

Køen var så å si konstant fra morgen til kveld, og på et tidspunkt streiket kaffemaskinen av overoppheting. Maskinen (og ikke minst baristaen) var rett og slett overarbeidet. Heldigvis tok det ikke lang tid før maskinen var nedkjølt, til glede for de ivrige, kaffetørste festivaldeltakere.

Prøv Gryr Havredrikk til steaming