Utfyllende konkurranseregler

Hei #GRYRFOLK! Del din beste oppskrift med Gryr Til Matlaging, som er et plantebasert alternativ til fløte. For å delta i konkurransen må du dele bilde og oppskrift på Instagram med hashtaggen #gryrfolk.  

Hovedpremien er en KitchenAid Artisan til en verdi av cirka 6000 kroner 

 1. Generell informasjon 

Konkurransen er tilgjengelig fra fredag 18. januar og avsluttes søndag 17. februar. Deltakelse i konkurransen betyr at du automatisk godkjenner konkurransereglene.  

 1. Hvem kan delta? 

Alle over 18 år kan delta.  

Vi har allerede sendt ut en del #Gryrfolk starter-kit til noen utvalgte instagrammere som skal hjelpe oss spre matglede. De kan også delta i konkurransen, men stiller på lik linje som alle andre.  

Dersom du ønsker å delta med bilder som viser mennesker, kan du av personvernhensyn kun delta med bilder av seg selv, eller egne barn under 18 år. Husk at opphavsretten til et bilde tilhører fotografen, slik at du kun kan delta med bilder du selv har tatt. 

Deltakelse er gratis, og du kan delta så mange ganger du ønsker.  

 1. Slik deltar du! 

 1. Følg @gryr_sunniva på Instagram. 

 1. Del bilde og oppskrift du har laget med Gryr Til Matlaging. 

 1. Tagg bildet med hashtaggen #GRYRFOLK og og gjerne profilen vår @gryr_sunniva i innlegget. 

NB: Husk at du må ha en åpen profil under hele konkurranseperioden, ellers finner vi ikke bildene dine.  

 1. Premier 

Vi trekker fire ukesvinnere. Alle fire får oppskriftene sine publisert på gryr.no, med navnet og instagram-konto tydelig markert på hjemmesiden vår. De vinner i tillegg et universal-gavekort på 1000 kroner hver. I tillegg trekkes en hovedvinner som får en KichenAid Artisan 5KSM125 til en verdi av cirka 6000 kroner.  

 1. Kriterier  

Vinneren blir kåret av en jury fra Sunniva basert på følgende kriterier 

 1. Smak 

 1. Visuell presentasjon 

 1. Kreativitet 

 1. Vanskelighetsgrad (Oppskriften bør ikke være for vanskelig) 

En forutsetning for å delta i konkurransen er at oppskriften er fri for melk og inneholder Gryr Til Matlaging. I tillegg bør man ikke bruke produkter/merkevarer som er i direkte konkurranse med Gryr.  

Oppskriften må vise mengde av de ulike ingrediensene og en beskrivelse av framgangsmåten. 

 1. Personvern 

I forbindelse med avtalen vil TINE behandle personopplysninger som navn, adresse, fødselsnummer, bilde og video for det formål å delta i konkurransen. Personopplysningene vil ikke bli benyttet til andre formål, og slettes fire måneder etter kampanjeslutt.  

Behandlingen av personopplysninger er for at vi skal kunne gjennomføre konkurransen. 

Personopplysningene vil lagres på TINEs egne servere og hos skytjeneste-leverandører i henhold til gjeldende personopplysningslov. TINE overleverer ikke personopplysningene til andre tredjeparter utover det som fremkommer av avtalen.  

Hvis du ønsker innsyn i, få utlevert, korrigert eller slettet personopplysninger som er lagret om deg, følger vi TINEs overordnede personvernregler, som du kan lese her.  

TINE forbeholder seg retten til å kunne gjengi eller vise alle bildene som er med i konkurransen på Instagram, Facebook og egne hjemmesider. Ved all slik publisering vil opphavsmann bli kreditert ved navn. Ved å delta i konkurransen samtykker du til slik publisering, og gir TINE en vederlagsfri bruksrett til bildet ditt slik at TINE fritt kan bruke bildet i sin markedsføring. 

 1. Annet 

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsidene, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen. 

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Kundesenter Privat: 

Tlf: 800 35 999 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag. 

Epost: forbruker@tine.no 

Post: TINE Kundeservice Privat 

Pb. 25 

0051 Oslo