Gryr-tips fra de beste kokkene i Norge

Steamet kaffe med havredrikk, topping til pannekaker eller kanskje en god kremet suppe? Gryr Havredrikker kan brukes til det aller meste. I disse snuttene deler kokkelandslaget noen av sine beste tips!

Start dagen med steamet kaffe

Hvordan skape skikkelig kafé-følelse hjemme. Lag en stor kopp med steamet Gryr Havredrikk og kaffe, det kunne ikke vært enklere. Du bare steamer opp Gryr Havredrikk Fyldig Naturell, strør litt sjokolade på toppen, og vipps så er du ferdig!

Grøt med granola

Kanskje du skulle hatt noe frokost til kaffen? Havregrøt med frukt og granola er en super måte å løfte grøtmåltidet til nye høyder.  Kokketalentet Henrik Falkensten viser deg hvordan, med hakkede nøtter, kakaonibs, kokosflaks og eplebiter.  

Topping til pannekaker

Hvem er det som ikke elsker pannekaker? Vi har flere gode oppskrifter her på gryr.no, både melkefri og helt veganske. Vibeke Thomassen er konditor på det norske kokkelandslaget, og viser her frem noen av sine favoritt-toppinger til pannekaker.  

Kremet sellerirotsuppe

Gryr Havredrikk Fyldig Naturell kan også brukes i supper for å gi de en kremet og god smak. Suppe er perfekt både til lunsj og middag, server gjerne suppen med noe ferske rundstykker bakt med Gryr Havredrikk.