Fiskesuppe uten fløte
- Enkel
- 30 min
En god fiskesuppe som bugner av grønnsaker, fisk og reker, er god middag hele året! Perfekt for de som ikke tåler melk, men også alle andre.
Ingredienser
- 4 porsjoner
1 stk | løk |
1 stk | fennikel |
0.5 stk | purre |
2 stk | gulrøtter |
2 ss | rapsolje |
8 dl | fiskekraft |
2 dl | GRYR® Matfløyel |
0.5 ts | salt |
0.5 ts | pepper |
200 g | laksefilet uten skinn |
200 g | torskefilet uten skinn |
100 g | pillede reker |
Litt finhakket frisk dill |
Slik gjør du
-
-
Grovhakk løk og fennikel. Del purre og gulrot i skiver.
-
Fres løk og fennikel i en gryte med olje til mykt, ca. 5 minutter. Tilsett resten av grønnsakene, fiskekraft og Gryr® Til Matlaging. La suppen småkoke i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
-
Del fisk i biter og ha i suppen. La suppen trekke til fisken akkurat er gjennomvarm, ca. 4 minutter. Ha i reker rett før servering og dryss over dill. Smak til med sitron.
-
Tips
Ønsker du en mer asiatisk vri på suppen, kan du tilsette 1-2 ts karripulve evt. currypaste. Finhakket chili er også godt å drysse over for deg som liker sterk mat.
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Kremet grønnsakssuppe
30 min |
Enkel
Kremet spinatsuppe
20 min |
Enkel