Kremet melkefri brokkolisuppe
- Enkel
- 30 min
Suppe er enkelt å lage og en god måte å få i seg mer grønnsaker. Brokkolisuppe er perfekt til både lunsj, middag og kvelds. Prøv en kremet plantebasert variant!
Ingredienser
- 4 porsjoner
2 stk | brokkoli |
2 stk | potet |
1 stk | løk |
1 stk | hvitløksfedd |
1 ss | rapsolje |
8 dl | grønnsaksbuljong |
2 dl | GRYR® Matfløyel |
0.5 ts | salt |
0.5 ts | pepper |
Slik gjør du
-
-
Grovhakk brokkoli, og skrell og del potet i biter. Finhakk løk og hvitløk.
-
Fres løk og hvitløk i en varm gryte med olje til mykt, ca. 5 minutter. Tilsett brokkoli og potet og fres videre i ca. 2 minutter.
-
Ha i grønnsaksbuljong og kok opp. La suppen småkoke under lokk til grønnsakene er møre, ca. 15 minutter.
-
Kjør suppen glatt med stavmikser. Rør inn Gryr® Gryr Til Matlaging og smakt til med salt og pepper.
-
Tips
Spar gjerne på avkapp, skrell og grønnsaksrester i fryseren og kok grønnsakskraft når du har samlet opp nok. Lager du ikke egen kraft, kan du bruke buljongterning oppløst i kokende vann.
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Rød currysuppe à la kokkelandslaget
30 min |
Enkel
Asiatisk currysuppe
25 min |
Enkel