Melkefri potetsalat
- Enkel
- 40 min
Denne kremede potetsalaten passer perfekt til sesongens grillmat og også ellers i året for deg som spiser melkefritt
Ingredienser
- 6 porsjoner
| 750 g | potet, gjerne nypotet |
| 1 stk | rødløk |
| 1 bunt | gressløk |
| 0.5 stk | purre |
| 0.5 ts | salt |
| 0.5 ts | pepper |
Dressing
| 3 dl | GRYR® Matfløyel |
| 1 ss | søt sennep |
| 1 dl | majones |
| 2 ts | sitronsaft |
Slik gjør du
-
-
Skrell potetene om nødvendig, men har du nypoteter kan du la skallet være på. Del poteter i biter og kok i lettsaltet vann til møre, ca. 20 minutter. Hell av vannet og la dampe av seg. Avkjøl.
-
Finhakk rødløk og gressløk og finsnitt purre. Vend alt med poteter, salt og pepper.TipsBruk gjerne andre urter som persille, oregano, timian eller kjørvel om det er det du har tilgjengelig.
-
Pisk Gryr® Til Matlaging til stiv krem og vend inn sennep, majones og sitronsaft. Vend med grønnsakene og server.
-
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Ovnsbakt kylling med kremsaus
40 min |
Enkel
Nøttestek med soppstuing
30 min |
Enkel