Kremet Spinatpasta fra Emilie Nereng
- Middels
- 30 min
Perfekt for deg som er ute etter en grønn og herlig middag! Denne pastaretten inneholder hele 100 gram spinat, har 30 gram protein på grunn av linsepastaen, og smaker utrolig godt. Laget med GRYR® Matfløyel som sørger for at retten blir digg og kremet.
Ingredienser
- 1 porsjoner
Spinatpasta:
100 g | sopp |
1 ss | olje (eller smør) |
100 g | pasta (helst linsepasta) |
1 ts | salt til kokevannet |
Saus:
100 g | spinat |
1 ss | TINE® Meierismør (eller plantemargarin) |
2 fedd | hvitløk |
2 ts | rosmarin |
2 ts | timian (kan sløyfes) |
1 dl | GRYR® Matfløyel |
0.25 dl | vann |
0.5 terning | grønnsaksbuljong |
1 ts | maisenna utblandet med 1ss kaldt vann |
Slik gjør du
-
-
Kutt sopp i skiver og stek i smør til den blir gyllen. Sett til side.
-
Kok opp rikelig med vann i en kjele og tilsett pasta og salt, og kok etter anvisning på pakken.
-
Ha spinat i en kjele med smør og rør til den faller sammen.
-
Smuldre en halv grønnsaksbuljong oppi 0,25 dl varmt vann.
-
Rør maisenna ut i 1 ss kaldt vann. Dette er for å tykne sausen og er valgfritt.
-
Tilsett ferdigkokt pasta til kjelen sammen med buljongvannet, GRYR matfløyel og maisennajevning. Smak til med salt og pepper
-
Server med stekt sopp og gjerne litt friske urter som basilikum.
-
Gryr produkter i oppskriften
Flere oppskrifter du blir glad av
Melkefri potetsalat
40 min |
Enkel
Gratinerte poteter uten fløte
60 min |
Enkel