Grove matmuffins
- Enkel
- 35 min
Disse digge muffinsene metter godt og smaker fortreffelig både ute som turmuffins eller inne. Laget med Gryr Havredrikk, slik at de blir helt fri for melk.
Ingredienser
- 12 porsjoner
0.5 stk | brokkoli |
2.5 dl | fullkornmel |
1 dl | solsikkekjerner |
0.5 dl | sesamfrø, ristede |
2 ts | bakepulver |
1 ts | sukker |
0.5 ts | salt |
1.5 dl | GRYR® Havredrikk Naturell |
12 stk | cherrytomat |
3 stk | egg |
Slik gjør du
-
-
Sett ovnen på 200 °C og sett muffinsformer i en muffinspanne (ev. smør en muffinspanne med plantemargarin).
-
Del brokkoli i små biter og kok i lettsaltet vann i ca. 1 minutt, sil av og sett til side.
-
Ha fullkornmel, solsikkekjerner, sesamfrø, bakepulver, sukker, salt, egg og Gryr® Havredrikk Naturell i en bakebolle. Del tomater i fire og vend inn brokkoli og skinke. Spar gjerne litt brokkoli, tomat og sesamfrø til toppen.
-
Fyll muffinsformene 2/3 fulle, dryss gjerne litt brokkoli, tomat og frø på toppen og stek muffinsene i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist
-
Tips
Disse muffinsene er flott å ta med på tur for de kan spises både varme og kalde.
Flere oppskrifter du blir glad av
Saftige havrerundstykker
150 min |
Enkel
Tangzhong-rundstykker
120 min |
Enkel