Mocca Frappe fra Emilie Nereng

  • Enkel
  • 10 min
En iskald og nydelig kaffedrikk med smak av sjokolade for varme sommerdager, eller når du har lyst på noe ekstra godt å kose deg med. Med GRYR® Fyldig Havredrikk blir det enkelt å gjøre drikken helt plantebasert!  Denne kan også lages koffeinfri med koffeinfritt kaffepulver, og passer perfekt til alle tider på døgnet. 

Ingredienser

  • 1 porsjoner

Mocca Frappe:

1.25 dl GRYR® Fyldig Havredrikk
10 stk isbit
1 ts kaffepulver
1 ts kakaopulver
2 ss sukker eller annet søtstoff

Hjemmelaget sjokoladesaus:

1 ts kokosfett (olje)
4 ts kakaopulver

Slik gjør du

    1. Sjokoladesaus: Smelt kokosolje og rør inn kakaopulver til du får en jevn saus.
    2. Ha alle ingrediensene til frappe’n i en blender og blend til isbitene er godt knust.
    3. Server i et glass og topp med sjokoladesaus.

Gryr produkter i oppskriften

Flere oppskrifter du blir glad av